DAGLEDIGA är namnet på en verksamhet som är riktad till pensionärer och daglediga.

Dagledigträffar äger rum tisdagar jämna veckor klockan 14.30 förutom de veckor när det är samlingar i Malmö Ekumeniska RPG-förening. Vi brukar träffas för att samtala, fika och lyssna på någon som berättar om resor, upplevelser och möten med människor. OBS! Kolla programmet, se länk nedan.

Hyllie Park Kyrkans äldreverksamhet är ansluten till RPG – Riksförundet PensionärsGemenskap samt har samarbete med Studieförbundet Bilda. En gång per månad är det ”Storsamling” i någon av kyrkorna som är med i Malmö Ekumeniska RPG-förening. Vårterminen brukar avslutas med en bussutfärd till något trevligt och intressant besöksmål. På hösten träffas medlemmar från RPG’s Skåne-Blekinge-distrikt i september för gemenskap på Åhusgården och i november för att lyssna till intressanta föreläsningar på ”RPG-universitetet” i Lund.

Info om RPG hittar du på http://www.rpg.org.se/ där även de olika lokalföreningarnas program finns.

PROGRAM – Daglediga - hösten 2018

Program för Daglediga i Hyllie Park samt för Malmö Ekumeniska RPG-förening.

Klicka här - Programblad hösten 2018 (pdf-fil)